Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 90 :

 

 • Al na 2 dagen sliep Robin door
 • Onze dochter weent niet meer en slaapt door
 • Na twee jaar eindelijk weer een normale nachtrust
Meer info

Bachbloesem MIX 90 : Helpt je baby !

 • rustiger te worden
 • geboortetrauma te verwerken
 • inslapen en doorslapen te verbeteren
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter

 

Meer info

Gratis boek over huilbaby's

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over huilbaby's duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Help! Mijn baby blijft wakker worden!

Het vele wakker worden van je baby je echt tot het uiterste drijven. Je hebt 9 maanden uitgekeken naar dit kleine wondertje maar het niet doorslapen en het vele wakker worden in de nacht zijn lastiger dan verwacht.

Bij de geboorte zal je baby heel veel slapen. Je mag gerust spreken van een vier uren slapen en vier uren wakker ritme per dag. Geleidelijk aan evolueert dit dan naar een 24-uren ritme.

Je kleintje gaat moeten leren wat dag en nacht is en in het begin gaat dit niet zonder vallen en opstaan, letterlijk opstaan dan. Om de drie à vier uurtjes kan je kleintje aan een huilconcert beginnen en heeft het misschien honger, wil het getroost worden, kan het geïrriteerd worden door bv. een knopje aan zijn pyjama. Mama of papa snelt dan ter hulp!

Heb je een droombaby die na enkele dagen of weken doorslaapt, dan ben je bij de gelukkigen. De meeste baby’s beginnen met doorslapen tussen drie en zes maanden maar dit kan ook duren tot hun derde levensjaar. Er bestaat eigenlijk geen vast tijdstip wat het doorslapen betreft, elke baby is anders en zal zelf zijn eigen slaapritme bepalen.


Wat is doorslapen eigenlijk?

Officieel is doorslapen dat je onafgebroken vijf uren achter elkaar kunt slapen. Doch als je van bv. middernacht tot vijf uur hebt geslapen en je baby wordt dan wakker, is je nacht eigenlijk nog onderbroken gezien het heel vroege uur.


Zijn er tips om mijn baby minder wakker te laten worden en beter te laten doorslapen?

Leer je baby geen verkeerde inslaapgewoonten: je moet je baby leren inslapen, als hij gewend is om gewiegd te worden tot hij inslaapt zal dit een groot probleem geven als je hem bij de volgende keren wakker in zijn bedje te slapen legt.

Hou je van in het begin aan een vast slaapritueel: slapengaan is een belangrijk moment, ook bij een baby, ze hebben heel vlug door dat na het warme badje en de laatste fles het slapen komt. Als je je aan een vast ritueel houdt, zal je baby minder wakker worden en vlugger de ganse nacht doorslapen.

Maak er ook geen gewoonte van om je baby ‘s nachts wakker te maken voor zijn voeding. Je onderbreekt er niet alleen zijn ritme mee maar je kweekt ook een vervelende gewoonte aan.

Een echte gouden regel bestaat er echter niet voor baby’s die veel wakker worden. Eén ding staat vast, er komt een dag dat je baby niet meer zal wakker worden tijdens de nacht.