Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 90 :

 

 • Al na 2 dagen sliep Robin door
 • Onze dochter weent niet meer en slaapt door
 • Na twee jaar eindelijk weer een normale nachtrust
Meer info

Bachbloesem MIX 90 : Helpt je baby !

 • rustiger te worden
 • geboortetrauma te verwerken
 • inslapen en doorslapen te verbeteren
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter

 

Meer info

Gratis boek over huilbaby's

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over huilbaby's duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Tips die je baby helpen doorslapen

Het allerbelangrijkste vooraleer je bepaalde tips om je baby te doen doorslapen gaat uitproberen, is nagaan of de baby normaal gezond is. Ga na of hij niet huilt om een vieze luier of om iets wat hem irriteert zoals een knopje van zijn pyjama.

Wordt je kleintje nog veel wakker ‘s nachts, probeer het dan eens een t-shirt van jou te leggen in zijn bedje. Een vertrouwde geur geeft hem een veilig gevoel en zal hem helpen inslapen en kan het doorslapen ook stimuleren. Let wel op dat het kindje niet verstrikt raakt in de stof!

Een goede tip om doorslapen te bevorderen is je baby ‘s avonds een warm badje geven in de plaats van ‘s morgens. Het is immers slaapverwekkend. Geef je kindje na het bad ook een zachte babymassage met lekkere babyolie of bodylotion. Het inslapen zal stukken makkelijker gaan en ook het doorslapen krijgt hierdoor een zetje in de goede richting.

Ga hem zeker ook altijd troosten als hij huilt, zeker het eerste half jaar. Een aai over zijn bolletje, zacht neuriën, het is een tip die heel nuttig is om je baby weer vlugger te laten inslapen. Maak je niet boos want dan wordt hij overstuur en bereik je het tegenovergestelde. Een zachte, lieve stem kan zoveel meer doen!

Nog een tip is om het “moe”- huiltje te leren kennen. Kindjes die overduidelijk moe zijn maar toch aan een huilconcert beginnen als je ze neerlegt, laat je best even huilen. Je voelt zelf dat het hier om een jengelig moe-huiltje gaat. Kleine baby’s hebben dit soms even nodig om alle ervaringen van de dag een plaatsje te kunnen geven. Na vijf à tien minuten vallen ze vanzelf in slaap.

Eén van de meest belangrijkste tips om je baby te doen doorslapen is een vaste bedritueel. Hoe vroeger je hiermee begint, hoe beter. Baby’s van een half jaar begrijpen al heel snel dat je bepaalde zaken op volgorde doet. Je kan het ritueel dan een beetje veranderen naarmate het kindje ouder wordt. Met dit ritueel weet je baby wat er van hem verlangt wordt, dat na het warme badje en het laatste flesje er het bedje volgt. Het inslapen en ook het doorslapen wordt hierdoor bevordert!

Weet echter dat een baby een eigen bioritme heeft en dat hij alleen bepaalt wanneer hij zal doorslapen. Mag het een schrale troost zijn voor oververmoeide ouders, er komt effectief een dag dat je kindje zal doorslapen!