Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 90 :

 

 • Al na 2 dagen sliep Robin door
 • Onze dochter weent niet meer en slaapt door
 • Na twee jaar eindelijk weer een normale nachtrust
Meer info

Bachbloesem MIX 90 : Helpt je baby !

 • rustiger te worden
 • geboortetrauma te verwerken
 • inslapen en doorslapen te verbeteren
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter

 

Meer info

Gratis boek over huilbaby's

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over huilbaby's duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wanneer gaat mijn baby doorslapen?

Vele ouders zitten met de vraag wanneer hun baby uiteindelijk gaat doorslapen. Je moet zeggen zoals het is, het is ook best enorm vermoeiend als het “slecht slapen” al zo lang duurt. Er zijn natuurlijk baby’s die al na enkele dagen of weken doorslapen, maar dit zijn eerder uitzonderingen.


Wat versta je onder doorslapen van een baby?

Kan je vijf uren onafgebroken slapen, dan wordt dit in het algemeen doorslapen genoemd. Je nacht wordt eigenlijk nog onderbroken want reken je de vijf uren slaap van bv. middernacht tot vijf uur ‘s morgens, dan ben je toch ook wel heel vroeg wakker en zal de vermoeidheid ook zijn kop wel opsteken na een tijdje.

 

 

Vanaf wanneer kan een baby doorslapen?

Wanneer je baby zal doorslapen is een moeilijke vraag. Iedere baby heeft zijn eigen slaapritme en hij alleen zal bepalen wanneer hij zal doorslapen! Sommige kindjes slapen al na enkele dagen of weken door terwijl anderen maar op hun twee à drie jaar doorslapen.


Wat kan ik zelf veranderen zodat mijn baby gaat doorslapen?

Je baby heeft vooral rust en regelmaat nodig. Leg je je baby half slapend in bed dan ben je eigenlijk al te laat. Het best is om je kindje wakker in zijn bedje te leggen zodat hij leert inslapen.

Belangrijk om te weten is dat het slaapritme van de baby gaat veranderen tussen 1 en 4 maanden. Gemiddeld gaat een kindje van 4 maanden ‘s nachts dubbel zoveel slapen als overdag.

Vanaf 7 maand is er opnieuw een verandering merkbaar. Je baby beseft dan dat je weg bent als hij wakker wordt uit zijn slaap maar heeft het besef nog niet dat je ook weer terug komt. Blijf heel langzaam aan ook steeds wat langer weg zodat hij het besef ontwikkelt dat je weer terug komt als je even weg bent.

Wordt je baby ‘s nachts verscheidene keren wakker, ga dan naar hem toe en troost hem. Maak je niet boos want dan maak je je baby overstuur en bereik je net het tegenovergestelde. Een lieve, zachte stem kan wonderen doen en hem helpen vlug opnieuw in te slapen.

Ben je de borstvoeding aan het afbouwen en slaapt je baby niet door omdat het de vertrouwdheid van je borst mist, leg hem dan na de flesvoeding even lekker op je buik of tussen je borsten, daar worden ze rustig van en helpt je baby ook met inslapen.

Er is echter geen “gouden doorslaapregel”, het enige wat je in je hoofd moet houden is dat er een dag komt waarop je baby zal doorslapen!