Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 90 :

 

 • Al na 2 dagen sliep Robin door
 • Onze dochter weent niet meer en slaapt door
 • Na twee jaar eindelijk weer een normale nachtrust
Meer info

Bachbloesem MIX 90 : Helpt je baby !

 • rustiger te worden
 • geboortetrauma te verwerken
 • inslapen en doorslapen te verbeteren
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter

 

Meer info

Gratis boek over huilbaby's

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over huilbaby's duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wat wordt verstaan onder rust en regelmaat voor een baby?

Een baby heeft veel rust en regelmaat nodig, zeker als ze pasgeboren zijn.

Met regelmaat wordt een vaste volgorde bedoeld, slapen, eten, wakker en dit steeds opnieuw.
Het is niet zo zeer een regelmaat op de klok maar op gebeurtenissen die met je baby gebeuren. Het is immers toch wat raar om de klok te laten bepalen wanneer je baby moet gevoed worden!

Je zal ervan versteld staan hoe snel die kleintjes door hebben dat er een vast stramien is, ze worden er rustig van omdat ze op voorhand weten wat er gaat volgen. Wakker zijn is direct drinken ook al heeft je baby maar één, twee of drie uurtjes geslapen. Zie je dat je baby moe wordt, dan doe je hem direct naar bed.

Door je baby dan weer de nodige rust te gunnen, zal hij ook beter inslapen en dit zal ook het doorslapen bevorderen. Probeer je baby wat af te schermen van de buitenwereld. Natuurlijk is iedereen blij met je nieuwe baby en willen ze hem allemaal zien en vastnemen, maar voor je baby zelf brengt dit toch veel spanning en onrust mee. Hou het liever wat beperkt. Vroeger mocht je zelfs niet buiten komen met je baby de eerste zes weken, ondertussen is deze regel afgeschaft maar al bij al zat er toch een kern van waarheid in dit advies.

In het begin zal het zeker wat flexibiliteit van je vragen als ouder, het lijkt lastig en tijdrovend maar je zal vlug inzien dat je een houvast hebt en ook duidelijkheid schept, zeker dan bij je kleintje.

Een baby die uitgerust is, zal zonder enig probleem zijn buikje rond drinken, daarna tevreden op je schoot zitten of wat spelen. Begint hij wat te jengelen, dan betekent dit één ding: hij is moe en weet dan dat de volgende stap gaat gebeuren: het slapen. Op deze manier vermijd je ook onnodige huilbuien omdat je kindje niet naar bed wil, hij weet immers wat volgt!

Er kunnen ook externe aanleidingen zijn waardoor je een verstoring kan krijgen in het ritme: een snotneusje, een tandje dat doorkomt, een inspuiting, een superdrukke dag, etc. Maar omdat je al een basisstructuur had, zal je daarna weer vlug de balans weer weten te vinden bij zo een verstoring.


Wanneer begin ik met rust en regelmaat bij mijn baby?

Je begint liefst zo vroeg mogelijk met rust en regelmaat. Eerst moet je er wel zeker van zijn dat je kindje echt gezond is. Het voortdurend huilen kan ook een andere oorzaak hebben, zoals iets wat je kindje kan irriteren (een knopje van een pyjama), een griepje. Ben je niet zeker en denk je dat er iets aan de hand is, ga dan naar de arts alvorens eerst allerlei tips uit te proberen.