Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Na twee jaar eindelijk weer een normale nachtrust!

Marijke en Jens , 34 en 36 jaar

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

Dag Tom,

Min man en ik hebben samen drie kinderen. Met de eerste twee hebben wij nooit moeten opstaan ’s nachts maar met het derde was dat constant.

Van bij de geboorte is het echte huilbaby geweest. Het was zelfs zo erg dat we een uitgebreid onderzoek laten doen hebben bij de kinderarts omdat we dachten dat er een lichamelijk probleem was. Na vele testen en onderzoeken kregen we te horen dat er niks mis was met ons kind.

Dus stonden we met onze rug tegen de muur en wisten we niet meer hoe we verder konden. Per toeval heeft een vriendin van mij je website doorgegeven en heb ik direct de bachbloesem mix voor de huilbaby besteld.

De resultaten zijn echt boven onze verwachtingen. Na twee jaar geen nacht doorgeslapen te hebben, sliep onze Evy na twee dagen al door. We zijn nu twee maanden verder en we hebben nog geen enkele maal moeten opstaan ’s nachts. Het is echt wonderlijk hoe zo iets eenvoudig zo snel kan werken. Ik las echter dat bachbloesems bij kleine kinderen goed werken dus zal het wel daarmee te maken hebben waarschijnlijk. In ieder geval zijn we heel tevreden dat we weer kunnen doorslapen ’s nachts!

 

Vriendelijke groeten,

Marijke en Jens

 

Noot: resultaten kunnen variëren

Andere getuigenissen
Top van de pagina