Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

We kunnen uitgerust starten met de dag!

Katia , 28 jaar

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

Beste Tom

Ik kan je vandaag met enige trots melden dat onze zoon Aran voor het eerst in zijn 13,5 maanden lange babycarrière 1 volledige week aan een stuk doorgeslapen heeft!!! En, toeval of niet, zijn bachbloesemflesje is nu zo goed als leeg! We zijn je ongelooflijk dankbaar, want we voelen ons allemaal stukken beter! Hij slaapt goed, is overdag veel rustiger, en zijn laatste tanden zijn met het grootste gemak doorgekomen (terwijl we voor het gebruik van bachbloesems amper 2u slaap kregen).

We hebben besloten (of het een goed idee is zullen we moeten ondervinden) om nu even af te wachten hoe hij het doet zonder bachbloesems, want we merken de laatste tijd dat hij zelf een beetje genoeg krijgt van altijd die lepeltjes met druppeltjes, hij begint ze weg te duwen, terwijl hij ze aanvankelijk met veel plezier zag komen. We willen hem ook geen degout van het lepeltje bezorgen, of hij eet binnenkort zijn patatjes en fruitpap ook niet meer, haha!

Denk je dat het een goed idee is om nu al te stoppen? Want ik weet dat natuurlijke therapieën gewoonlijk een drietal maanden tijd nodig hebben voor ze echt blijvend zijn. Maar omdat de effecten nu al zo goed zijn (en hij het wat beu lijkt te worden) willen we het risico nemen (met in het achterhoofd dat we opnieuw een bestelling plaatsen zodra we merken dat hij weer achteruit gaat).

Maar stoppen doen we niet zonder je oprecht te bedanken, want er is een nieuw hoofdstuk voor ons allemaal aangebroken nu we elke dag uitgerust kunnen starten met de dag!

Dus: heel erg bedankt om ons de bachbloesems te leren kennen, voor al je antwoorden op onze eindeloze stroom vragen enzovoort! We hopen dat onze jongen het leven nu op eigen kracht aankan :-) maar indien niet: wie weet tot gauw voor een volgende bestelling (of je weet nooit of we het ooit voor iets anders nodig hebben, want we zijn onder de indruk van de bachbloesems en hun werking).

 

Veel hartelijke groetjes
Katia

 

Noot: resultaten kunnen variëren

Andere getuigenissen
Top van de pagina