Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 90 :

 

 • Al na 2 dagen sliep Robin door
 • Onze dochter weent niet meer en slaapt door
 • Na twee jaar eindelijk weer een normale nachtrust
Meer info

Bachbloesem MIX 90 : Helpt je baby !

 • rustiger te worden
 • geboortetrauma te verwerken
 • inslapen en doorslapen te verbeteren
Meer info

Wat zijn Bachbloesems ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter

 

Meer info

Gratis boek over huilbaby's

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over huilbaby's duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wat als je baby slaapproblemen heeft?

Slaapproblemen bij een baby worden meestal maar vastgesteld vanaf 5 maanden. Dat is het moment dat hij geen nachtvoeding meer nodig heeft.


Wat zijn mogelijke slaapproblemen bij een baby ?

Rond vijf maanden zou je baby niet meer mogen vragen om nachtvoeding. Toch zijn er kindjes die deze gewoonte gaan behouden, ze worden ‘s nachts wakker en kunnen niet terug de slaap vatten zonder eerst hun nachtflesje gekregen te hebben. Zo wordt het voor hen moeilijk om te leren doorslapen . Feit is dat je baby niet wakker wordt van de honger maar door zijn denken dat hij nog eten nodig heeft om opnieuw te kunnen inslapen. Het is voor hem nog heel moeilijk om een onderscheid te maken tussen hongergevoel en slaap. Dit moet je als ouders echt afbouwen want anders kom je in een vicieuze cirkel terecht.

Je baby die in je armen in slaap valt, zo lief en je wordt er helemaal warm van. Maar…. je kweekt wel zo de gewoonte dat je baby zich verloren gaat voelen als hij ‘s nachts, daar alleen in zijn bedje, wakker wordt. Hij weet niet hoe hij zelf in slaap moet komen en zal huilen totdat je er bent.

Nog een oorzaak van een slaapprobleem bij je baby kan zijn dat je baby bepaalde gevoelens van je overneemt. Het feit dat je opnieuw moet gaan werken en je hierover schuldig voelt, zal hij voelen en minder goed slapen. Hij gaat immers je schuldgevoelens overnemen, ligt hij daar dan alleen in zijn bedje dan gaan deze gevoelens sterker worden en eindigt het in een huilconcert.

Je baby kan ook slaapproblemen hebben omdat hij nog onder invloed is van opwekkende middelen zeker als hij borstvoeding krijgt (mama die rookt en nog borstvoeding geeft, veel koffie/alcohol drinkt).

Slaapproblemen bij een baby kunnen ook veroorzaakt worden doordat ze gewoonweg té moe zijn. Dit komt vooral voor bij baby’s die hun rust niet worden gegund door hun ouders (veelvuldig weggaan, continu bezoek,etc.)

Ook té ongerust of de wens om alles té perfect te willen doen, kan ook slaapproblemen creëren bij je baby. Ga daarom ook niet bij het minste kreetje of zuchtje naast je baby staan, want zo verstoor je zijn slaapcyclus!

Ook wel een zeer belangrijke oorzaak van slaapproblemen bij baby’s is de spanning die er in je gezin kan zien, een baby voelt dit aan en gaat slechter slapen.


Wat kan ik doen aan de slaapproblemen van mijn baby?

Laat je baby slapen in zijn eigen vertrouwde omgeving zonder teveel lawaai en je hebt grote kans dat het slaapprobleem zich geleidelijk oplost.

Probeer spanningen te vermijden, baby’s zijn hier heel gevoelig aan!

Misschien het allerbelangrijkste om je baby zijn slaapproblemen op te lossen is zijn natuurlijk ritme te respecteren!